Derin Millet.

Miktat ALGÜL

Onursal Üye
Katılım
28 Eyl 2008
Mesajlar
39
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Derin Millet.


Devlet. Kurumsal olarak bünyesindeki halkın düzenli örgütlülük şeklidir.

Tarihe baktığınızda Türkler Devlet anlamında bayağı tecrübe edinmiş durumdalar.

Geçmişten günümüze tarihi irdelediğimizde çok büyük imparatorluklar ve devletler kurmuşlardır

Bu yönüyle bakıldığında sadece Türkiye Cumhuriyeti ve sınırları içinde kalmak üzücü gibi görülebilir. Tabiî ki gönül ister ki; Genç Cumhuriyet devleti 1200 yıllık Türk devlet geleneği içinde daha eski bir yaşa sahip olsun.

Diğer bir yönüyle de baktığımızda da, Türk halkı tarihi süreç içinde esaret içinde hiçbir zaman yaşamamışlardır. Bu. Türk halkının iyi de bir teşkilatçı olduğunu gösteriyor.

Çünkü. Devlet kurmak, başkent, bayrak, marştan ibaret bir şey değil. Yolu izi bile bulunmayan en ücra yerde bile devletin varlığını hissedilmesi lazımdır. Yasaları, kanunları, yaptırım gücü ve otoritesi ile.

Bunları sağlamak için kurumlar vardır. Bu kurumlara hizmet eden kişiler yaptığı görevi devlet adına milleti için yaparlar. Hiç kimse tutup gecenin bir yarısı kalkıp nöbeti tutayım diyerek sınır boylarına gitmez. Bizim adımıza bu işi organize edecek bir sistem gereklidir. Bu organizasyona devlet diyoruz. Yani devlet iyi teşkilatlanmış bir sistemdir.

Vatandaşı olduğumuz devlet, vatanseverler tarafından her zaman savunulan kutsal bir kavramdır. Çünkü devletsiz bir millet asla ve asla olmaz. Devlet yönetim anlayışı bakımından bazen çok demokratik olmaya bilir. Böyle bir zaman yaşanabilir. Vatandaş kendi iç dinamikleriyle bu işi çözer ve çözmesini de bilmiştir. Yani çözümü küresel kapitalizmden, AB’den veya ABD’den aramadık. Çözümü Türk Milletinde aradık. Gene biliyorduk ki devlet olmadan düzen olmaz, düzen olmadan huzur olmaz, barış olmaz. Düzenimiz bozulmasın diye devletimize asla küsmedik.

Bu perspektifle devletin emrinde olmak, bizler için şeref kaynağı olarak gördük. Kimsenin göze almaya cesaret edemediğini vatanseverler yapar durumda oldular. Fakat. Vatanseverler son dönemde devletin içinde uzaklaştırılmakla kalmadılar, Ergenekon vb davalarla içeri atılıp yargılandılar, yargılanıyorlar.

Bugün. Vatanseverlere yönelik dış destekli operasyonun temel kaynağı, vatanseverlerin devletin içinde çöreklenen hainlerden temizlemek amacıyla harekete geçmesidir.Yani devletin temizlenme harekatındandır.

.Ama ne yapıldı?

Geçmiş deki Susurluk gibi vakalarla bilinçli olarak devletin örtülü mücadele şeklinin deşifre edildiğini, devleti çetecilikle suçladıklarını gördük. Devletin içinde bir devletin daha olduğunu adının ise DERİN DEVLET olduğunu.

Devletin gücü ve kudretinin yetmediği yerde yasa dışı her türlü eylemin içinde olduğunu anlattılar. Çok derinde olduğu için bugüne kadar hiç görülmediğini ve ahtapot gibi sardığını anlatıp durdular.

Bu söylem TÜRK DEVLETİNİ yıkmaya kendini adamış kişi ve kuruluşlar için bulunmaz fırsattı.

Çok iyi kullandılar.

Elimizde kalan, bu topraklar içindeki son TÜRK DEVLETİ ne kim sahip çıkacak?

Tabii ki vatanseverler.

Onlara göre,Derin Devlet zaten Ergenekon’la bitti, yok edildi.

Geriye ne kaldı?

DERİN MİLLET kaldı.

Miktat Algül
 

ARIKBUKA

Halkla İlişkiler
Katılım
18 Şub 2008
Mesajlar
920
Tepkime puanı
1
Puanları
0
Çok derine inmemek gerek sonra nefes biter ölüm gelir ;)
 
Üst