Yardim edermisiz? Ne kadar ediyorum format olmuyo ((((( bunun bi caresi varmi?
H Hilali New member Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 27 Ocak 2011 #1 Yardim edermisiz? Ne kadar ediyorum format olmuyo ((((( bunun bi caresi varmi? Moderatör tarafında düzenlendi: 28 Ocak 2011
GökTürk Kurucu Katılım 18 Şub 2008 Mesajlar 1,015 Tepkime puanı 2 Puanları 38 Yaş 59 Konum C¤ KIBRIS Web sitesi www.kibris1974.com 28 Ocak 2011 #2 Cevap: Yardim lazim (((( Kardeş tam olarak sorunun nedir onu açıklarsan belki yardımcı olabiliriz? Senin ekran anladığım kadar Rusça.
Cevap: Yardim lazim (((( Kardeş tam olarak sorunun nedir onu açıklarsan belki yardımcı olabiliriz? Senin ekran anladığım kadar Rusça.
H Hilali New member Katılım 27 Ocak 2011 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Puanları 0 28 Ocak 2011 #3 Cevap: Yardim lazim (((( problem hard diskde, format etiyorum geliyor surda direniyor F3-u basmami istiyor (((( neden ola bilerki? yardimci olursaniz sevinirm
Cevap: Yardim lazim (((( problem hard diskde, format etiyorum geliyor surda direniyor F3-u basmami istiyor (((( neden ola bilerki? yardimci olursaniz sevinirm